Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Παρουσιάστηκε το MT-09 Street Tracker

Παρουσιάστηκε το MT-09 Street Tracker

Street Rally με σύσταση του Valentino Rossi - Φωτογραφίες και βίντεο με το νέο Yamaha

Έναν χρόνο μετά την παρουσίαση του MT-09 η Yamaha επεκτείνει τη σειρά ΜΤ με το MT-09 Street Tracker, ένα μοντέλο εμπνευσμένο από το Dirt Track. Είναι το τρίτο τρικύλινδρο μοντέλο της σειράς ΜΤ 09 και το πέμπτο ΜΤ (μαζί με τα ΜΤ 07 και ΜΤ125). Το δεύτερο ήταν το Street Rally που είχαμε δει πρόπερσι στην EICMA. Το Street Rally έρχεται συστημμένο από τον ίδιο τον Rossi αυτοπροσώπως.

Με τα πλαστικά και το πλαίσιο σε ματ φινίρισμα και μια πληθώρα ανθρακονημάτινων ή αλουμινένιων μερών όπως τα number plates, αποτείει φόρο τιμής στο εντυπωσιακό σπορ που τελευταία επιστρέφει στη μόδα και στην Ευρώπη.

Το νέο Yamaha φορά μια δίχρωμη σέλα, φαρδύτερα μαρσπιέ και έχει μπάρα στο τιμόνι. Η εξάτμιση Akrapovic, που όμως διατίθεται σαν εξτρά, ανηφορίζει μέχρι το πίσω φτερό, προσθέτοντας μια ηχηρή νότα στην μεταμόρφωση.

Ο κινητήρας είναι ο ίδιος και απαράλλακτος τρικύλινδρος του MT-09 με τα 847 κυβικά που αποδίδει 114 ίππους και 8,87 χλγμ ροπής. Ένας κινητήρας που με την εκρηκτικότητά του, σε όποια μοτοσυκλέτα κι αν φορεθεί, είναι ικανός να την μετατρέψει σε σκοτεινό αντικείμενο του πόθου.

Δείτε το video του Street Tracker


 
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου