Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Το πρώτο supercar από τις Φιλιππίνες

Το πρώτο supercar από τις Φιλιππίνες

Η φιλιππινέζικη Factor Aurelio Automobile παρουσίασε το Aurelio

Την στιγμή που εδώ περιμένουμε την ανάπτυξη να έρθει, στις μακρινές Φιλιππίνες, μια νεοσύστατη μικρή εταιρεία, η Factor Aurelio Automobile (FAA), παρουσιάζει το πρώτο της supercar, το Aurelio.

Η φιλιππινέζικη Factor Aurelio Automobile παρουσίασε το πρώτο supercar της, το Aurelio. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της δουλειάς δύο ανθρώπων, του 21 ετών φοιτητή μηχανολογίας Kevin Factor και του Brendan Aurelio, του ιδιοκτήτη της Pacita Fibertech. Οι δυο τους ίδρυσαν την Factor Aurelio Automobile (FAA) και πρόσφατα τελείωσαν τις εργασίες πάνω στο πρώτο τους προϊόν. Λόγος γίνεται για ένα sports coupe όχημα, το οποίο εξοπλίζεται είτε με ένα 2λιτρο turbo μοτέρ της Mitsubishi (4G63T) είτε με το 16βάλβιδο σύνολο B16A της Honda.

Διαθέτει ένα χειροποίητο πλαίσιο, ενώ στο εσωτερικό του συναντάμε πλήθος μερών από ενισχυμένο με fiberglass πλαστικό, αλλά και από ανθρακονήματα. Το Aurelio φέρει πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω, ανάρτηση της VR4 και τροχούς 18 ιντσών της Rota.

Τεχνικές λεπτομέρειες και επιδόσεις δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, αλλά το Aurelio αυτοπροσδιορίζεται ως «supercar», παρόλο που το 2λιτρο μοτέρ δεν προϊδεάζει για κάτι τέτοιο.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου