Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Η Μέλανι και το λιοντάρι

Η Μέλανι και το λιοντάρι

Παρέα με τον… βασιλιά της ζούγκλας μεγάλωσε η Γκρίφιθ

Στο πλευρό της δεν είχε μόνο μια διάσημη μητέρα, αλλά και… ένα λιοντάρι. Η Μέλανι Γκρίφιθ δε μεγάλωσε όπως όλα τα παιδιά.

Η ζωή της ήταν διαφορετική από τότε που ήταν βρέφος. Με την Τίπι Χέντρεν, τη διάσημη μούσα του Άλφρεντ Χίτσκοκ, για μητέρα καταλαβαίνετε ότι μόνο τη… ρουτίνα δε γνώρισε. Πόσο μάλλον όταν ο φακός τη γνώρισε όταν ήταν ακόμα μωρό και στα 14 της είχε σχέση με τον 22χρονο τότε Ντον Τζόνσον. Σε όλα αυτά προσθέστε και το γεγονός ότι είχε για κατοικίδιο ένα λιοντάρι, τον Νιλ, τον οποίο υιοθέτησε η οικογένεια της μετά από ένα ταξίδι τους στην Αφρική.

Ο Νιλ ήταν παρών σε όλες τις στιγμές της οικογένειας, ακόμα και στις πιο απλές. Στήριζε την Τίπι ακόμα και όταν… διάβαζε την εφημερίδα της, έκανε παρέα στον Νόελ Μάρσαλ –τον τότε σύζυγο της Τίπι και διάσημο μάνατζερ του Χόλιγουντ- όταν δούλευε στο γραφείο του και βέβαια έπαιζε με τη Μέλανι συνέχεια. Τα παιχνίδια δεν ήταν πάντα ακίνδυνα και δη όταν την άρπαζε για να κάνει νάζια και χαρές. Μόνο και που έβλεπε κάποιος τη σκηνή τρόμαζε, όπως στη φωτογραφία που για να της κάνει χαρές την πιάνει από το πόδι την ώρα που εκείνη επιχειρεί μια βουτιά στην πισίνα. Το θέαμα είναι τρομακτικό, καθώς το πόδι της καταλήγει στο στόμα του.

Πάντως, φαίνεται ότι του αρέσει να την πειράζει όταν η Μέλανι βρισκόταν στο νερό. Εκτός αυτού, ήταν και αρκετά… χαδιάρη και ξάπλωνε στο κρεβάτι της, με τη μικρή τότε Γκρίφιθ να τον σκεπάζει με μια κουβέρτα. Ο Νιλ ήταν ένα διαφορετικό κατοικίδιο, μεγάλωσε μαζί με τη Μέλανι και ενέπνευσε την ίδια και τη μητέρα της Τίπι Χέντρεν να γυρίσουν και να πρωταγωνιστήσουν στην ταινία «Roar», παρέα με ένα λιοντάρι. Μόνο που η εμπορική επιτυχία δεν ήρθε ποτέ, σε αντίθεση με τις όμορφες στιγμές που έζησαν με… τον βασιλιά της ζούγκλας Νιλ.



Με την Τίπι εν ώρα διαβάσματος και με τον Νόελ εν ώρα εργασίας.





Τα παιχνίδια του με τη Μέλανι... τρομάζουν.



Υπάρχουν και πιο τρυφερές στιγμές των δυο τους όμως.





 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου