Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Όλα τα βλέμματα... στον αστυνομικό

Όλα τα βλέμματα... στον αστυνομικό

Ξεκαρδιστική φωτογραφία από μεταμφίεση το 1969

Να βρει τη λύση σε μυστήρια για να πατάξει το έγκλημα, αλλά και στο πώς να κάνει σωστά τη δουλειά του προσπάθησε ένας αστυνομικός. Το αποτέλεσμα ήταν αφενός ξεκαρδιστικό, αφετέρου… σωστό απ’ ότι αποδείχθηκε.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έρχεται από το έτος 1969 και από το Μπρούκλιν, όπου ο αστυνομικός απέδειξε ότι είναι μετρ των μεταμφιέσεων, καθώς ντύθηκε γυναίκα.

Στις μέρες μας το Μπρούκλιν να αποτελεί ιδανικό σκηνικό για νεανικές σειρές και μελοδράματα του HBO, ωστόσο στο παρελθόν ήταν ένα επικίνδυνο μέρος της πόλης που έπρεπε να αποφεύγεται. Ο ατρόμητος αστυνομικός όμως βρήκε τη λύση.

«Το αστυνομικό τμήμα στο πρόγραμμά τους για την πάταξη των κλεφτών και των δραστών σεξουαλικής βίας, έστειλε έναν εθελοντή, τον αστυνομικό Wm. R. Winter στην 78η pct του Μπρούκλιν μεταμφιεσμένο ως γυναίκα. Περίπου στις 12 ή 1 πμ την 1η Ιουλίου, ενώ ο Γουίντερ περιπολούσε μεταμφιεσμένος, δύο άνδρες τον τσίμπησαν εκεί που δε θα έπρεπε να τσιμπήσουν μία γυναίκα και ο μυστικός αστυνομικός με τη σειρά του τους «τσίμπησε», αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία από το αστυνομικό αρχείο του Μπρούκλιν.

Ξεπέρασε και τον θρυλικό Κλουζώ στην επιτυχία της μεταμφίεσης πάντως…







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου